Medlemsfordele

Derfor bør du vælge FAK

Læs siden op

Få et pålideligt og kompetent team ved din side, der kender dit fag, din uddannelse, og dine rettigheder bedst. 

Modsat de mange tværfaglige a-kasser er vi fagspecifikke. Det betyder, at vi dedikerer alle vores ressourcer til at være den bedste og mest relevante a-kasse for vores medlemmer.

10 gode grunde til at melde dig ind:

Dit økonomiske sikkerhedsnet

Du er sikret dagpenge, hvis pludselig står uden job - uanset din økonomiske situation. Det giver dig tryghed og økonomisk stabilitet. Når du er dækket af a-kassen, behøver du ikke tage hul på din egen opsparing eller sælge bil og bolig, hvis du mister jobbet.

Gratis a-kasse mens du er lærling

Som lærling er det endda gratis for dig under 30 år at være medlem! Så meld dig ind allerede i dag og få det maksimale ud af dit medlemskab i FAK.

Vi guider dig til de bedste dagpenge

Vi kender dit fag og din uddannelse og ved, hvordan du kan få udbetalt mest muligt i dagpenge den dag, du er udlært. Så husk at melde dig ind senest 18 måneder, før du er færdiguddannet. Så optjener du kvit og frit ret til at få dagpenge fra dag ét.

A-kasse koster mindre, end du tror

FAK er et oplagt valg for dig og dit fag – og så betaler du faktisk kun 352 kr./md., fordi du kan trække kontingentet fra i skat. Du skal ikke gøre noget. Dit kontingent bliver automatisk indberettet til SKAT. Med andre ord: er du på dagpenge i bare én måned, har du tjent knap 5 års kontingent hjem.

Vi er eksperter i dit fag

Vi kender din uddannelse, dit arbejdsmarked, og dine muligheder bedst af alle. Vores netværk, tilbud, og jobmuligheder er skræddersyet til dig og dit fag! Så fremfor at lade pris og smarte tilbud afgøre dit valg, bør du vælge den a-kasse, der er eksperter i dit fagområde og kender dine rettigheder allerbedst.

Vi arbejder tæt sammen med dit forbund

Vi har allieret os med dit fagforbund for at sikre, at vi yder vejledning og faglig ekspertise målrettet dig og dit fag. Når du vælger det fagforbund og den a-kasse, der er mest faglig relevant for dig, står du stærkest gennem hele dit arbejdsliv – både når du er under uddannelse, i job, og hvis du skulle blive ledig.

Vi er til stede på dit lokale arbejdsmarked

Vi dækker hele landet med lokale kontorer og eksperter, der står klar til at hjælpe dig. Vi kender dit lokale arbejdsmarked og har en tæt og unik kontakt til virksomhederne indenfor dit fag. Det giver os værdifuld viden om jobmulighederne i dit område til fordel for dig.

Vi hjælper dig i job

Vi hjælper dig videre til dit næste job – uanset om du er ledig eller drømmer om nye udfordringer. Vi tilbyder dig fagspecifik sparring til jobsøgning, afklaring af kompetencer, karrierevejledning og efter- og videreuddannelse. I vores Jobbørs får du adgang til et univers af ledige jobs indenfor dit område – også jobs, der ikke er slået op andre steder. Så uanset hvor du befinder dig på din professionelle rejse, står vi klar til at hjælpe dig mod din næste karriere-milepæl!

Hjælp til at navigere i systemet

Dagpengesystemet er komplekst, og der er meget, man skal have styr på. Som medlem i FAK får du hjælp til at forstå lovgivningen, og vi giver dig overblik over de muligheder, der passer bedst til dine behov. Vi står klar til at hjælpe dig i den rigtige retning, når du skal træffe de vigtige valg!

Vær med til at skabe en grønnere fremtid!

Drømmer du om at være med til at gøre en forskel i en verden, der har brug for nye løsninger på klima og miljø? Vi holder dig up-to-date på den grønne omstilling og de kompetencer, der efterspørges for at få et af de attraktive, grønne jobs. Vi kender efteruddannelses- og jobmulighederne, der kan hjælpe dig stærkt på vej mod dine karrieredrømme.